antonia

Антония Йорданова

Коктейл от цветове, точки, райета, флорални и анималистични принтове, рисунки, всичко това може да опише личния стил на един от най-добрите родни дизайнери и стилисти Антония Йорданова. Дори през трудната и турбулентна 2020-а Антония не спря да ни пренася в страната на цветовете с пролетно-лятната колекция на бранда Knapp, наречена BARRACUDA, и с всеки професионален проект ни доказа, че усещането ни за самите нас, хармонията между вътрешния и външния ни свят дава отражение върху всичко в живота ни.

 

galena

Галена

Безспорно една от най-стилните жени в държавата, Галена е истинска пътеводна светлина за всички, които искат да са на „ти" с тенденциите, създадени от най-големите световни дизайнери. С визия на холивудска знаменитост, изпълнителката не отстъпва по нищо на някои от любимите ни модни икони като Риана и Ким Кардашиян. С повече от половин милион последователи онлайн и още милиони фенове, усещането за ритъм и стил вървят ръка за ръка за страхотната Галена.

gloria

Глория Петкова

Красива, непокорна и винаги 100% себе си, Глория Петкова е сред любимите ни родни жени, които винаги знаят как да ни спечелят на своя страна. Със страхотните си фешън решения тя не спря да ни вдъхновява дори през дните на социална изолация, когато споделяше жестокия си стил с нас в Instagram. Наскоро се появи и дебютният й сингъл I Don’t Mind под артистичния псевдоним GLOW. Парчето, абсолютно естествено, е наслада за ушите, а видеото му е всичко, от което се нуждае модерната жена – манифест на красотата във всичките й форми.

 

maria

Мария Силвестър

В редиците на жените, които никога не можеш да объркаш, разбира се, попада и телевизионната водеща, която може да те разсмее и разчувства и в същото време да направи един чудесен ремонт. Мария Силвестър е цялата характер и индивидуалност, която понякога се чудим как се побира в тялото на една толкова нежна жена. Стилът й, също като нея – елегантен, но в крак със света, в който живеем – бърз, динамичен и непредвидим, вдъхновява и провокира.

 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with