ДАРА ЕКИМОВА

ДАРА ЕКИМОВА

Дара Екимова е доказателство, че стига да знаеш какво искаш и как да го постигнеш, няма какво да те спре. Неотдавна тя продължи разказа на музикалната си история с дебютното EP „Недей да ме будиш". Едноименният сингъл не слезе от върховете на класациите в продължение на месеци, „Стокхолм" също се превърна във фаворит, а емоционалното парче „Дишам" е финал на повече от успешна година и първи поглед към предстоящ албум, който също звучи като сбъдната мечта на нейното по-малко Аз.

ЕЛЕНА СИРАКОВА

ЕЛЕНА СИРАКОВА

Страстта на Елена Сиракова към музиката се усеща в запомнящия се глас, който просто няма как да сбъркаш. Усеща се и в начина, по който говори за нея – с топлина, любов и пълна отдаденост. След феноменалното си участие в седмия сезон на „Гласът на България" тя завладява все по-големи сцени и изненадва с вълнуващи проекти. А последният ѝ сингъл „Първа линия" е само началото. „С него започнах да загатвам за малко по-различна посока на темите, които искам да засегна в песните си, защото има още много какво да споделя", казва Елена.

Снимка: Jeason Brad Lewis

МИЛА РОБЕРТ

МИЛА РОБЕРТ

Ако има някой, който знае как да провокира и обърка публиката по възможно най-приятния начин, това е Мила Роберт. Тя не харесва границите и рамките, търси смелост и свобода в изкуството, експериментира непрекъснато, обича да поставя нещата в различен контекст. Изключително успешните ѝ песни от тази година – „Pokemon" и „Me4ka", са повече от подходящ пример за казаното, а многобройните гледания и крещящите фенове – доказателството, че тепърва ще виждаме и чуваме повече от нейната цветна креативна енергия.

МИХАЕЛА МАРИНОВА

МИХАЕЛА МАРИНОВА

Новата ера в живота на Михаела Маринова започна с абсолютна личностна и творческа метаморфоза. Изпълнителката на „Такава любов" се чувства по-силна, по-завършена, по-уверена, по-наясно със себе си и със следващите стъпки напред. След като вторият ѝ студиен албум и турнето за представянето му постигнаха умопомрачителен успех, а синглите от него продължават да вълнуват публиката, пред нея остават мечтата за най-голямата сцена и желанието да твори. До безкрай.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with