БОЙКА МАТОВА

БОЙКА МАТОВА

В момента Бойка Матова е сред най-бързо развиващите се български модели в Европа. Големият си дебют на модния подиум тя прави с шоуто на Valentino в Париж, последвано от това на Dior. Бойка пристига във френската столица директно от Милано, където участва в ревю на италианския моден бранд MSGM, дефилирайки рамо до рамо със световноизвестни модели. Миналата година едно от най-успешните лица на модна агенция Ivet Fashion засне фотосесия за Gucci, а след това се появи и на страниците на британския Vogue. Нашето момиче застана пред обектива на световноизвестния моден фотограф Дейвид Симс, който има солидно портфолио и кампании за модни брандове и е снимал звезди като Риана, Лейди Гага, Кендал Дженър и Хейли Бийбър.

ИРМА СТЕФАНОВА

ИРМА СТЕФАНОВА

Няма две мнения по въпроса, Ирма Стефанова е истински хамелеон. Способността ѝ да се превъплъщава в различни образи зашеметява, а запомнящото се излъчване, дългогодишният опит и силното присъствие я превръщат в категоричен фаворит за абсолютно всяка фотосесия, ревю или кампания. Със същите увереност и усет към стила, с които се движи по родна земя, често може да бъде забелязана по улиците на световните модни столици, на котешката пътека или на страниците на най-популярните издания. Иначе казано, в свои води.

ЛИЛЯНА СТАНАИЛОВА

ЛИЛЯНА СТАНАИЛОВА

Познаваме Лиляна Станаилова като успешна актриса, модел и дизайнер. Гледали сме я в продуцентския дебют на Асен Блатечки – „Бензин". Оставали сме влюбени в някой модел от ърбан бранда Lile Casual. Тя обаче продължава да е сред най-популярните и търсени лица на модния бранш – в локален и глобален мащаб. Портфолиото ѝ включва рекламни кампании за брандове като BMW, Ducati, Porsche и AVON, както и редица фотосесии за издания като EVA, Esquire, Harper’s Bazaar и др.

МАРИ СЛАВОВА

МАРИ СЛАВОВА

Факт, лицето на Мари Славова е повече от добре познато в модните среди. Откриваме го в множество български и чуждестранни телевизионни реклами, в кампании за брандове като Knapp, Bogdar и Aakasha, в сесии за GRAZIA и i-D Magazine. Работила в Милано и попивала опит от най-добрите в индустрията, тя винаги позира с безпогрешна лекота и тихото, но някак гръмко заявление, че може да завладее случващото се пред обектива. Просто защото го умее.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with