ВАЛЕНТИНА ДОБРЕВА

ВАЛЕНТИНА ДОБРЕВА

Тя е съосновател на BelleBox – най-популярната абонаментна кутия за козметика в България, получавана ежемесечно от над 25 000 души, като част от съдържанието е изненада. „Мисията ни е да вдъхновим дамите да отделят напълно заслуженото време за себе си и ежедневно да изразяват своята красота и неповторимост", споделя Валентина. Стартират BelleBox в средата на 2018 година и вече работят с едни от най-известните бюти брандове в света като Fenty, HUDA и Kat Von D, както и с някои от водещите български марки като NL Beauty и Mi Amante. Основната ми задача е свързана с планирането на месечните издания и това да предложат на техните Belles най-актуалното от света на козметиката. Преди шест месеца разширяват бизнеса си и в Гърция и в момента целта им е да направят бранда също толкова разпознаваем и популярен, колкото е и в България.

ВЕСЕЛА БОГДАНОВА

ВЕСЕЛА БОГДАНОВА

Като магистър по маркетинг и стратегическо планиране и магистър по управление в туризма Весела Богданова има над 30 години опит в управлението на активи на „Амфион ЕООД". От почти 10 години се занимава с ваканционни имоти, а през последните три става основател на структурата, стратегията и бизнес плана за развитие на The Five Elements Medical SPA Hotel. Освен това е щастливо омъжена и горда майка на две успешни млади жени. „Зад моя успех стоят много хора, които ме приеха, довериха ми се, останаха с мен в трудните първи месеци и знаят, че големите успехи тепърва ни предстоят. Заедно можем да развием Сапарева баня като аристократична СПА дестинация – с високо качество на услугите и прекрасна чиста природа", споделя Весела.

КАТЯ АНТОНОВА

КАТЯ АНТОНОВА

Може да кажем, че животът ѝ е подходящ за екранизация. Тя е жена, която се бори и успява – сама, без да изневерява на принципите си. Преди десет години Катя Антонова основава „Рибка" – издателство, което е фокусирано в предлагането на съвременни и артистични книги с актуални теми, ярки текстове и удивителни илюстрации. Днес то вече е не само кауза, но и успешен бизнес, а името му се свързва с най-качествената литература за деца. Освен като издател, Катя е припозната и като най-популярния български съвременен детски автор. Само през 2023-та бе отличена като „Най-четен автор на детска литература за 2022 г." от Столична библиотека, както и с особено значимата награда „Бисерче вълшебно". Освен това съчетава своето професионално развитие с призванието си на майка – има четири прекрасни деца, които са най-голямо ѝ вдъхновение.

ТАНЯ СКРИНСКА

ТАНЯ СКРИНСКА

Вече над 15 години тя управлява собствен международен бизнес,  свързан с фрахтоване, интермодален и мултимодален транспорт. Въпреки че е от семейство на лекари и е имала желание да тръгне по пътя на медицината, поема в съвсем друга посока и като жена, която обича предизвикателствата, се впуска в един малко по-мъжки свят. „Вярвам, че най-важното в един бизнес е човек да бъде професионалист в работата си", категорична е тя и вярва, че често нежната сила на дамите с тяхната сензитивност и интуиция е едно от най-големите предимства, независимо от сектора, в който се развиват. За нея друг ключов фактор е отговорността – и към екипа, с който работи, и към партньорите си, защото, „когато получаваш такъв голям кредит на доверие, е изключително важно да го оправдаваш".

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with