Adriana Mihaylova

Адрияна Събева

Адрияна Събева създава Imp-Act Agency – агенция за комуникации, която свързва каузи, институции и бизнеси с отдаден екип по развитието на редица инициативи. Основният мотив е постигането на позитивен отпечатък върху градското устойчиво развитие, което Адрияна подкрепя с бранда #soSofia и колаборацията за преобразуване на неизползвани пространства „ГРАДОСКОП". Иначе казано, ако спрем и се огледаме, ще разберем, че понякога малките стъпки всъщност са голямата промяна.

Фотография: Буря Пандова

Kremena Kuneva

Кремена Кунева

Кремена Кунева е основател и председател на фондация „За Доброто". В последните години екипът ѝ събира средства и предпазни материали за българските болници, помага на пострадалите от войната в Украйна и застава зад редица други смислени каузи. Кремена вярва, че в България все още има добро и то не само трябва да се подкрепя, но и да бъде водещият пример. А и така можем да гарантираме по-добро бъдеще – за нас, за децата ни, за света.

Фотография: Олена Волошина

Magdalena Maleeva

Магдалена Малеева

Познавате Маги Малеева като тенисистка, достигнала четвърто място в световната ранглиста. Маги обаче е и движещата сила на инициативата „Горичка". Проектът осъществява различни разговори, дебати и обучения, пряко свързани с промените в климата и постигането на по-устойчиво бъдеще. Защото мисълта за природата е важна, но и необходима стъпка – особено във време, в което хората рядко мислим за нещо друго освен за себе си.

olga

Олга Минева

За съжаление, домашното насилие продължава да е изключително актуален проблем. 18-ото издание на „Жена на годината" ще застане зад борбата с него, но фондация „Emprove" и нейния основател Олга Минева вече го правят. Кредото им „Тук сме. Има ни. Не си сама" обуславя подкрепата, обученията и ресурсите, докато кампанията им #РаноБудна цели прекратяването на токсични взаимоотношения още в самото начало. Тъй като всеки заслужава да бъде независим и щастлив. По всяко време.

Фотография: Анджела Иванова

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with