ALMA

ALMA

Последните 12 месеца бяха изключително успешни за ALMA. Като започнем от модерната денс eкстраваганза „Mamma Mia" в колаборация с Claydee, минем през „Round N Round" и „The Forest", и стигнем чак до „Повече", която изстреля двамата с Миро право към върховете на класациите. Само че докато песента ни връща там, откъдето сме тръгнали, ALMA върви смело напред и използва всеки удобен момент, за да ни накара да я слушаме. Много, много внимателно.

dara

DARA

Отличителен глас, дързък стил, безпогрешен усет за хитове. Всички тези определения пасват като ръкавица на DARA и я превръщат в категоричен фаворит на музикалната сцена. В началото на годината изпълнителката на „Mr. Rover" представи дебютния си студиен албум, тази есен отново ще седне на треньорския стол в „Гласът на България", а с всеки следващ проект сякаш потвърждава онова, което знаем добре – че е звезда. Просто е родена такава.

kerana

Керана

След като „Керана и космонавтите" сервираха на сребърен поднос албума „Урса Майнър", това лято звездният екипаж показа колко точно може на различни сцени из страната. Ако сте били и в публиката на "Исус Христос Суперзвезда" или "Евита" към Държавна Опера - Пловдив, ще разберете, че е трудно да поставим Керана в рамка – най-вече заради нейната заразителна енергия и усещане за ритъм. Нека не забравяме, че тя не е само артист, но и космонавт на пълен работен ден.

PETYA DANKOVA

Петя Данкова

Петя Данкова твърди, че когато правиш изкуство, трябва да си готов да пуснеш хората в душата си и да ги запознаваш постоянно с твоя свят. Нейният е цветен и артистичен – от онези, в които всичко изглежда по-добре. Между работата върху първото частно музикално училище у нас – Voice Academy, и плановете за сватба, в последните месеци Петя успя да реализира пилотния сингъл от предстоящия си втори албум и не спря да бъде живият пример, че нещата се случват с любов и желание.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with