Бойка

Бойка Матова

Виждали сте я многократно на страниците на GRAZIA, тъй като с екипа често използваме в рекламна страница кадър от любимата ни за 2020-а мода. Да, в него, главната роля е поверена на Бойка Матова, която с лекота може да премине от образа на 70-арската нежност и меланхолия до много по-дръзка и модерна визия. Качество, спечелило на 19-годишния модел на Ivet Fashion договори със световните агенции IMG Paris/NY, Why Not Milano и Milk London.

Василена

Василена Панайотова

Няма да откриете два еднакви модни едиториала с Василена, защото визията ѝ е податлива на всякакви интерпретации, а стилисти и брандове са повече от наясно с този факт. 23-годишният модел е предпочитано лице за утвърдени имена в бранша като Bogdar, Sassa Bjorg, Collective, Global Brands и често се появява на модните страници на списание EVA. С внушителния поглед на Аня Тейлър-Джой, перфектни мерки и височина за модел, Василена заслужено попадна сред тазгодишните номинации на GRAZIA.

Кристияна

Кристияна Петличка

Повечето модели се устремяват към киното, а Кристияна Петличка прави трансфер към модата след 10 години на волейболното игрище. Бившата спортистка на ЦСКА днес е един от най-търсените модели в портфолиото на Ivet Fashion, който с радост споделя професионалните ангажименти с отглеждането на своя малък син. Майка, модел и любител пътешественик, Кристияна редовно вдъхновява екипа ни с всеки нов пост, който публикува в Instagram.

Stefani

Стефани Лалева

Базирана в Лондон, който отива по дух на космополитната ѝ визия, Стефани Лалева е един от най-търсените български модели, работещ активно с агенции в Париж и Милано. За никого не е изненада, че 23-годишната дама е чест избор за лице на кампании от брандове като Ted Baker, Pringle of Scotland, Jil Sander, Document Journal, Dazed, Sorbet… С небрежен боб, ефирна походка, напомняща за елегантността на Каролин Бесет, любов към животните и влечение към устойчивата мода, Стефани бързо спечели сърцата на екипа ни.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with