Аделина

Аделина Радева

Аделина Радева казва, че добрият журналистически материал не се подготвя от днес за утре, а от първия ден, посветен на тази отговорна, интересна, но нелека професия. Честна, отдадена и вечно в търсене на отговори, тя ни впечатли за пореден път с умелото водене на предизборното студио по БНТ, което сама сравни с маратонско бягане. Ако съществува човек, който може да пробяга маратон толкова добре, толкова бързо и толкова професионално, със сигурност е Аделина.

Мария

Мария Цънцарова

Логично е да свързвате името на Мария Цънцарова с едни от най-ярките, шумни и мащабни репортерски разкрития в последните години, тъй като тя никога не се е страхувала от задаването на неудобните въпроси и винаги е била привърженик на чистата истина, която лоялната публика заслужава. С началото на новия телевизионен сезон Мария става част от екипа на „Тази събота и неделя" по bTV, обещавайки да прави онова, което може най-добре – да търси и намира смисъл.

Мирослава

Мирослава Иванова

Мирослава Иванова е част от екипа на NOVA почти 20 години. Зад гърба си има екранно време в емблематичните предавания „Студио Нова", „На четири очи" и „Събуди се", отличавана е с редица награди за висок професионализъм и успешна реализация в телевизионната журналистика, но отскоро ни предизвиква да ценим и обичаме ранното ставане, защото точно в 6 ч. изгрява в сутрешния блок „Здравей, България", именно с който дава начало на впечатляващата си кариера.

Фотография: Красена Ангелова / NOVA

Полина

Полина Паунова

Полина Паунова е журналист, който повече от 14 години отразява вътрешната политика на страната. Работила е в редица медии, сред които Mediapool и Дойче Веле", като в момента е част от българското бюро на възстановеното като мултимедийна платформа радио „Свободна Европа", където води рубриката „Говори Полина" и политическия подкаст „Превод в ефир". Носител е на редица журналистически и правозащитни награди за различни свои разследвания и материали.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with