IrinaD

Ирина Денева

Няма поприще, в което Ирина Денева да не е достигнала висотата, към която всички се стремим в работата си. Журналист с опит, в чието портфолио фигурират интервюта с Роджър Уотърс и Емир Костурица, лайфстайл блогър с над 13 хил. последователи в Instagram, регионален мениджър продажби на световноизвестния моден бранд By Far, Ирина посвещава свободното си време на трите си любими начинания: When you Wonder What to wear, стартиралия през 2014-а проект Shame Party и, разбира се, пътуванията.

KOk

Карин Околие

Родната лека атлетика отдавна има своята нова звезда… Нейното име е Карин Околие, която вече 15 години се занимава професионално със спорт и представя страната ни в дисциплините 100 и 200 метра. Посланик на световноизвестни спортни марки, автор на подкаста „Karis Calling", 27-годишната софиянка е едно от свежите вдъхновения на тема активен живот. Следим с интерес всеки пост на Карин в Instagram, независимо дали е на пистата, или от някое красиво екзотично място, където я е отвело поредното й пътуване по света.

LGeleva

Лили Гелева

Стига ви само едно story на @lilygeleva, за да натиснете бутона follow и да получавате ежедневна доза добро чувство за хумор, напоено със здравословната самоирония на създателката му. Актриса, природозащитник, автор на подкаста „Свободно падане", музика и здравословни рецепти, Лили Гелева с лекота ще се превърне в един от любимите ви вдъхновители в мрежата, а офлайн от новия сезон може да я гледате на сцените на Театрална работилница „Сфумато", Театър 199 и Столичен Куклен театър.

MMih

Мила Михова

Може да мислите за Мила като за оперна певица, талантливо перо или просто онази страхотна остроумна чаровница от Instagram, която ви развлича с всеки пост. Клишето би казало, че Мила е Ренесансов човек, но само тя може да се опише и представи подобаващо. Независимо дали публикува от София, Рим, дали е с котка, страхотни обувки, чаша просеко в ръка, Мила Михова е задължителната за екипа на GRAZIA доза вдъхновение от социалните мрежи на тема култура и лайфстайл.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with