GMileva

Гергана Милева

Идеята за „Кръгче" се ражда през 2014-а, а изборът на име следва символиката на формата, която асоциира с единството и безкрайността. „Определям КРЪГЧЕ като handmade бранд, тъй като всичко изработваме на ръка, от кройката до опаковките. Всяка тениска шием и рисуваме от момента на приемане на поръчката и проекта. Визията на КРЪГЧЕ тениските е минималистична, изчистена, с прави и свободни oversize кройки, при които няма подгъви и завършващи шевове", разказва за работата си създателката на бранда Гергана Милева.

Flicka

Даниела Стайкова и Йоана Адам

Ландшафтните архитекти Даниела Стайкова и Йоана Адам са творческият двигател на бранда за бижута Flicka, който непрестанно променя клишето в разбиранията как трябва да се носят колиета, гривни и други аксесоари. Вдъхновение за работата си Даниела и Йоана откриват в образи като Кармен от едноименната опера на Бизе, Касандра и всички други харизматични, темпераментни и неповторими дами, преминаващи всекидневно по столичните улици. Философията на създателките на Flicka е да правят бижута за естествено красивите жени, чийто вътрешен свят е също толкова пъстър, богат и вдъхновяващ, колкото и ежедневната им визия.

iva

Ива Минкова

Бутиковият бранд за обувки IVA MINKOVA празнува всяка от нас, предлагайки на клиентките си модерен, разумен и устойчив избор. Създателката му Ива притежава диплома по пластични изкуства от Сорбоната и моден дизайн в Royal College of Art, а животът между Париж и Лондон подарява на моделите й по малко от вдъхновението и стила на двете европейски столици. Моделите на IVA Minkova са ослепително красиви, в буквален и преносен смисъл, но също пасващи на динамичната градска жена, която спокойно може да танцува с тях.

Inna

Ина Асса

С дипломи по дизайн и архитектура от известни колежи в Лондон и Париж, работа за брандове като Paco Rabanne и Givenchy, с колекции висша мода и pret-a-porter аксесоари за Ellie Saab, портфолиото на Ина Асса е достатъчно впечатляващо. През миналата година дъщерята на известния български художник Греди Асса грабна приза „Дизайнер на годината" от церемонията „Златната игла", а сега отново печели вниманието на екипа ни с колекцията копринени шалове, с чиито принтове отдава почит на творчеството на именития си баща.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with