aleksandra

Александра Гюзелева

Една от емблематичните водещи в телевизионния ефир, Александра Гюзелева, или както мнозина я наричат Шани, е нашият мост към света на изкуството. Водещата на предаването „Култура.БГ" доказа, че любовта на публиката може да промени много неща. След като през април тя и Димитър Стоянович бяха отстранени от предаването, вълна от недоволство на зрители и културни дейци провокира БНТ да върне отново на екран водещите. Страхотно е да те гледаме, Шани.

 

desislava

Десислава Стоянова

Нашата „Жена на годината 2017" в категория Телевизия е сред водещите, на чието присъствие в ефира не можем да се наситим. С емоция, прецизност и прекрасна топла усмивка, Деси винаги ни кара да се усмихнем. Можем да я поздравим за новия, 10-и пореден, суперуспешен сезон на предаването „Преди обед", където Деси си партнира в синхрон с Александър Кадиев и Рая Пеева.

 

diana

Диана Алексиева

Ако има сайт, който обожаваме, то това безспортно е interview.to, мятото, на което намираме вдъхновение, и също така платформата, която винаги успява да ни накара да се замислим над важните въпроси. Креативната сила зад interview.to, Диана Алексиева е нашето определение за жена, родила смислен и красив проект далеч от суетата и небивалото търсене на кликове. Тя вече има статуетка „Жена на годината" и може би е време за втора, защо не…



 

levena kosara

Левена Лазарова и Косара Чигирева

Четем momichetata.com редовно и винаги сме се радвали, че сред колегите ни има толкова адекватни и вълнуващи хора като Левена Лазарова и Косара Чигирева. Те създават „Момичетата от града", без да правят нещата на всяка цена, без да търсят неспирните лайквания и споделяния. Сигурно и заради това нещата им се получават толкова добре. Те са „виновни" за едноименното списание, което се разпространява безплатно в любимите ни места из столицата, и за страхотния MISH MASH FEST.

 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with