alis

Алис Симеонова

Ако има момиче, на което Ню Йорк й отива точно колкото София, то това безспорно е Mademoiselle Aia, чийто профил винаги отваряме, когато се нуждаем от стилно и изчистено модно вдъхновение. Любимата блондинка е сред пионерите на родната инфлуенсърска сцена, а в работното й портфолио попадат някои от най-големите брандове, стъпили у нас.

andrea

Андреа Банда Банда

Най-дивото, лудо и сладко нещо, което се е случвало на родния инфлуенсърски пазар и родната телевизия, носи името Андреа Банда Банда. Хубавицата, която споделя, че е изключително щастлива, че може да се занимава с това, за което винаги е мечтала, да разсмива хората, ни усмихва всяка делнична сутрин от ефира на НОВА като част от „На кафе". Наблюдавайки работата й, вярваме, че желаната от нея среща с Лео Дикаприо никак не е далеч. Особено сега като номинирана за „Жена на годината 2020".

 

evgenia

Евгения Джаферович

С повече от 143 хиляди последователи, Жени е сред безспорните повелители на интернет пространството. Блондинката, за която няма никакви тайни в света на грима, може да се похвали с много професионални успехи, сред които срещи с Анджелина Джоли, повелителката на макиажа Анастасиа Соар и работа в едно от най-успешните предавания – „Като две капки вода". Най-голямото й постижение обаче не са успехите в онлайн пространството, а страхотното й семейство.

 

polina

Полина Билоконна

Следваме Поли още от началото на нейния блог polinasofia.com и винаги сме се възхищавали на адекватността и смелостта да дава полезна информация, без да захаросва нищо около себе си. С магистърска степен по предприемачество, Поли успява да развива все по-успешен собствен бизнес – онлайн магазина за всичко тренди в момента TopTrends.bg, едновременно с отглеждането на малкия си син Максим и многобройните инфлуенсърски ангажименти.

 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with