BOJIDARA

Божидара Йонова

Street wear за хора, които обичат живота, това създава Божидара Йонова с бранда си SQUARE.SSWS, чието име носи вдъхновение от силата на слънцето, морето, вятъра и планината. Минималистични дизайни, създадени от материи, които перфектно се вписват в динамиката на градската среда, описват колекциите на SQUARE.SSWS. В тях всеки може да открие не само по нещо от себе си, но и по нещо от природата, закодирана в името, и всикчко това в перфектния градски микс от визия и послание.

dimka i alisia

Димка Шаламанова и Алисия

Дизайнерката, която през 2011-а печели „Жена на годината" в категория Дизайн, среща креативна сила с изпълнителката Алисия, за да създадат онова, което толкова ни липсваше на родната модна сцена – удобен и секси бранд на достъпни цени. Моделите с етикет ALICE&EVIS са сякаш отражение на динамиката в живота ни. Вероятно няма да е изненада за никого, ако кажем, че брандът веднага натрупа своите звездни клиенти, сред които са Диляна Попова и Гери-Никол.
 

sandra

Сандра и Карла Клинчеви

Някъде между реалността и фантазията, така бихме описали всеки модел на бранда MORÉ NOIR, дело на две изключително харизматични и талантливи сестри. Сандра и Карла са завършили две от най-престижните модни институции – Санда има диплома по моден дизайн от Central St Martins, а Карла завършва моден биснес в Instituto Marangoni. Сякаш даващи перфектната дефиниция за това какво е нежна сила, техните модели смесват блясъка с устойчивостта и с прецизната изработка.
 

teodora

Теодора Лозанова

Моделите на BOGDAR, попаднали в селекцията на Vogue, Elle, L’Officiel, Schon, Marie Claire и още от най-големите световни издания, са описание на съвременната жена.  Брандът, създаден през 2015-а, се отличава с устойчивите си практики и идеята за прозрачност на марката, а дизайните, те са съвършенство, по което въздишаме всеки път. Просто нямаше как в номинациите ни да не попадне нежната половинка от креативния дует зад лейбъла Теодора Лозанова. Двамата със съпруга й Павел правят българската мода, която искаме да носим.


 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with