btv

Алекс Кръстева, Жени Марчева и Диана Любенова

Ако има нещо сигурно през уикендите, то е, че сутрините можем да прекараме в изключително приятната компания на Алекс, Жени и Диана. Водещите на „Тази събота и неделя” по bTV са онова телевизионно трио, което знае точно как да напипа всички онези теми, които вълнуват общественото внимание, и да ги поднесе по интригуващ, свеж и в същото време дълбок начин.

gala

Гала

Тя вече е с няколко статуетки „Жена на годината”, но това не ни пречи да я аплодираме всяка сутрин. След като иконичното предаване „На кафе” промени формата си и включи панел с няколко коментатори, Гала за пореден път доказа, че животът е хубав и когато вярваш в това, зрителите са повече от вярна публика. Те са семейство. Освен да изпием сутрешното си кафе с нея през седмицата, вече я гледаме и в събота вечер като част от журито на „Маскирания певец” по Нова.

mira dobreva

Мира Добрева

Вече девети пореден телевизионен сезон „ОТБЛИЗО с Мира” е онова смислено предаване, което разказва дълбоки истории, карайки ни да съпреживяваме случки и взаимоотношения. Няма и капка съмнение, че любовта на Мира Добрева към предаването и телевизията, нейната прецизност, дипломатичност и безпристрастност са онази искра, която може да разпали всяко въображение и да ангажира нашето внимание с гостите и темите, които тя представя.

miroslava i martina

Мирослава Иванова и Мартина Ганчева

Различен поглед към събитията от седмицата ни дава съботно-неделното публицистично предаване на NOVA „Събуди се”. Негови водещи са Мирослава Иванова и Мартина Ганчева, които поотделно в дните, но в абсолютен синхрон изпълват телевизионния ефир с най-актуалните лица, теми и събития.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

GENERAL SPONSOR

In partnership with