Борислав Лазаров

Борислав Лазаров

Борислав Лазаров е фитнес треньор и мотиватор. През 2020-а се включва във втория сезон на "Игри на волята”, но далеч не ограничава присъствието си до телевизионния екран. В социалните мрежи Боби споделя от първа ръка своя начин на живот, вдъхновявайки последователите си да бъдат възможно най-добрата версия на себе си - чрез практически съвети, тренировки и знания в областта на фитнеса, спорта и здравословното хранене.

Виолина Младенова

Виолина Младенова

Виолина Младенова е пътешественик по душа, който обаче винаги намира как да вмъкне активна тренировка дори и в най-вълнуващото пътуване. Разделена между йога и фитнес, тя представя различните варианти за активно и здравословно ежедневие.

Дора Сивкова

Дора Сивкова

Дора Сивкова е международно сертифициран нутриционист и персонален треньор. Работните ѝ дни преминават с изготвяне на хранителни режими, тренировки и консултации с хора, решили да се адаптират към здравословния начин на живот. Освен това тя е състезател по бодибилдинг и неотдавна дебютира на сцената в категория "бикини фитнес”.

Ралица Кашинова

Ралица Кашинова

През годините Ралица Кашинова успява да спечели редица медали в категория "бикини фитнес”, но в момента се занимава усилено с подготовка на други момичета за състезания. Тя е фитнес инструктор, професионален състезател по бодибилдинг, участник в "Игри на волята 4”, но най-вече ментор и коуч, който има желание да помага на останалите с нелекия път към здравословния лайфстайл.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with