ALMA

ALMA

Звездата от корицата на септемврийския ни брой, невероятната Алма, попада за втора поредна година в нашите номинации в категория Музика, и то съвсем заслужено, след като през тази година вече прибра у дома статуетката от наградите на Бг Радио за Бг дебют. Благодарение на Алма се наслаждавахме на музика за душата. Парчето й Be Alright дойде точно навреме, докато си стояхме у дома. През тази година за първи път я чухме да пее и на български в колаборация с Pavell и Venci Venc' в песента „Адрес", а преди броени дни представи най-новия си самостоятелен проект – "My Mama Told Me".

 

dara

Дара Екимова

Това е първият път, в който прекрасната Дара попада в номинациите ни в категория Музика, и то напълно заслужено. На български, английски и дори гръцки, хубавицата звучи феноменално и всяко следващо нейно парче доказва, че музиката е в кръвта й, върховете на класациите й прилягат повече от добре. С какво още ще ни изненада Дара, нямаме търпение да чуем и видим.
 

mila robert

Мила Роберт

Дива, непокорна, различна и изключително харизматична, Мила Роберт е момичето, което доказа, че неконвенционалността е най-сигурният начин да стигнеш до… готините хора.  През последните месеци, въпреки всичко, което се случва по света и у нас, Мила ни накара да вярваме, че „Всичко рязко светва", както се казва едно от парчетата й, и ни припомни да се усмихваме повече с колаборацията си с Николаос Цитиридис „Смешно е".

poli genova

Поли Генова

Майка и влюбена жена, Поли Генова се завърна с 200 на родната мзуикална сцена, като ни показа, че парчетата и видеата на световно ниво са истинска реланост и у нас. Последният й абсолютен хит How We End Up е част от новия й албум „Твоя", който Поли посвещава на всички, които обичат музиката й и са я подкрепяли през годините.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with