sfdsfadfdsa

Виктория Димитрова

Последните две години тя е един от най-сниманите едиториални модели на MA Ivet Fashion. Високата 175 см брюнетка е известна с характерното си излъчване и зашеметяващо тяло. Виктория е била професионална балерина 10 години и това е видимо пред камера. Работила е в Милано и Барселона, а през следващата година й предстоят пътувания в Азия. Познаваме я като лице на Bogdar, Paramidonna, YVAILO, Verychi и Knapp.

 

evelin

Евелин Малезанова

Зад гърба си 24-годишният модел на МА Visages има редица фотосесии за модни списания, рекламни кампании, както и тв реклами за български и международни брандове. Заради силното си излъчване и професионализъм Евелин е любимо лице на много от българските фотографи. Модният ѝ път я отвежда и в Азия, а паралелно с работата си като модел Евелин успява да направи пробив и на алтернативната музикална сцена в България, под артистичния псевдоним – DEVITZA.

kristin

Кристин Илиева

Въпреки тежкия инцидент, който претърпя, и възстановяването си, продължаващо до ден днешен, Кристин (от MA Intermodels) се завърна успешно, снимайки за Vogue в проекта на Nike & Iner, световна кампания за SIX Accessories и Swarovski. Назад във времето тя е работила за клиенти като TOUS, Twin Set, Elizabetta Franchi, New Yorker, Juicy Couture, Pacsun, Replay и много други.

 

rozmari

Розмари Тишер

Започва кариерата си на модел в MA Ivet Fashion на възраст, на която повечето модели спират 23 години. Вече повече от 12 години обаче тя снима тв реклами, каталози, кампании. Работила е в Лондон, Берлин, Милано, Кейптаун, Истанбул, Мексико, Чили, Барселона, Лисабон, Маями и Сантяго. Снимала е за брандове като Marks & Spencer, Zara, Lexus  и Otto.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with