Маргаритка

Виктория Терзийска и Яна Липованска

Проект „Маргаритка", създаден от Вики и Яна, се ражда заради нуждата от полезно съдържание на български език за най-малките деца. „Създаваме музикално и видеосъдържание с образователен характер, за да помагаме на малчуганите, както и на техните смейства. Вярваме, че музиката е универсален език и през него децата могат много по-лесно да научат важни за тях неща", казват двете. Проектът създаде и съвременните български детски звезди - Биби, Мими и Маргаритка, които вече са ролеви модел за подражание.

Радина Велчева

Радина Велчева

Работата на Радина няма цена, тя не може да бъде събрана и в няколко реда. За да разберете какво имаме предвид, ще ви кажем, че благодарение на нея и фондацията, която основава – „Искам бебе", са се родили повече от 10 хиляди бебенца за последните 9 години. С номинация „Човек на годината" и награда „Жена на годината" е ред отново да номинираме Радина за впечатляващите дела, с които се занимава, изпълнена с вярва за по-светло бъдеще и повече усмивки.

Снежина Петрова

Снежина Петрова

Тя е актриса, която няма нужда от представяне. Нейната енергия е толкова силна, че може да те остави безмълвен. Това прави за пореден път с последния си спектакъл „Медея", който самата тя описва като цялостен проект. Там деца от различни уязвими групи са въвлечени чрез различни проявления на изкуството. „Медея" и Снежина ни накараха да усетим цялото същество на актрисата и посланието, което ни предава с работата си.

Цветана Манева

Цветана Манева

Огромните й заслуги в областта на българския театър и кино превръщат Цветана Манева в иконична актриса, пред която се прекланят и от която се вдъхновяват поколения. Освен овации заради многобройните си роли, с които оставя отпечатък в умовете и сърцата ни, тя провокира аплодисментите ни и заради категоричността на своя характер. Цветана Манева достойно застава зад всикчо, в което вярва, и не се страхува да говори своите истини.

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

GENERAL SPONSOR

In partnership with