ani

Ани Валентинова

С над 15-годишен опит в публичните комуникации, Ани е вдъхновител и CEO на първата верига за бизнес клас салони за красота у нас Inspire. Издигайки грижата за косата на следващо ниво, Ани и екипът на Inspire успяват да видят в кризата на 2020-а възможност и представят две истински иновации за бранша: първата лоялна програма със софтуерно приложение, както и авторски протокол за индивидуална грижа за косата и скалпа.

mimi maya

Мими Ненкова и Мая Топчиева

По-известни като сестрите Alessa, както се казва марката им, Мими и Мая започват бизнеса си преди 8 години само с 19 долара, инвестирани в сайта им. Днес те могат да се похвалят с потребители в 26 държави, общо 2 милиона последователи в социалните мрежи, корица на престижното издание Forbes, както и признание от гиганта Facebook, който описва прогреса им като „История на успеха". Каквото и повече да кажем за Мими и Мая, ще е малко на фона на всички признания, които си завоюват напълно сами.
 

svetla

Светла Карабаджакова

Абсолютната си страст към виното Светла Карабаджакова превърна в успешен бизнес и благодарение на нея имаме шанса да опитаме някои от най-страхотните вина в света. Управляващ собственик на вносителя Winebox, официален представител на българския пазар на над 30 изби от Франция, Испания и Италия, тя споделя, че виното е продължителна наслада, която изживяваш и се връщаш към него отново. За 2020-а най-амбициозната задача на Winebox е развитието на онлайн търговията с вино.

stefani margarita

Стефани и Маргарита Христови

Сестрите, които владеят света на изисканата храна и гарантирано могат да направят живота ни по-вкусен, така бихме описали Стефани и Маргарита Христови. Двете дами са нежната сила, която ръководи едни от най-емблематичните места в столицата – ресторант „Стек и Вино", Lounge Bar Maraia Classic и „Meсарница Абърдийн", а също и ферма „Ангус Месно Говедовъдство", и Вилно селище „Малина" в Пампорово. С дипломи от престижни европейски университети в сферата на туризма, хотелиерството и финансите, двете момичета категорично доказват, че дори в непредвидими времена като тези, в които живеем, качествената услуга намира път да се развива и да поддържа стандарт, който потребителите заслужават.
 

Категории за гласуване

Моля оставете своя глас за останалите категории

In partnership with